Allergie informatie: Konijn met groene olijven in witte wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 75 gram groene olijven met piment
- 4 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 4 gedroogde tomaatjes op olie
- zout
- bloem om te bestuiven
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 blikje tomatenpuree
- 0,25 liter witte wijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn met groene olijven in witte wijn
- Allergieen informatie