Allergie informatie: Konijn met saliesaus en druiven
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 50 gram boter
- 300 gram spekblokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gehakt
- 150 milliliter droge witte wijn
- 0,5 pot wildfond
- helft van de blaadjes salie uit een zakje Italiaanse kruidenmix, fijngesneden
- 125 milliliter crème fraiche
- 20 pitloze witte druiven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn met saliesaus en druiven
- Allergieen informatie