Allergie informatie: Konijnenbout met rozijnen-cremesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 1,5 deciliter groentebouillon van 1 tablet
- 3 eetlepels rozijnen
- zout
- 40 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels Franse mosterd
- 1,5 deciliter creme fraiche
- aardappelmeel
- 1 eetlepel peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijnenbout met rozijnen-cremesaus
- Allergieen informatie