Allergie informatie: Konijnenbout met sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 2 uien
- zout
- 300 gram sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 kruidnagels
- 3 laurierblaadjes
- 2 blikjes tomatenpuree
- 2 deciliter bouillon van 1 tablet
- 1,5 deciliter rode port
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijnenbout met sjalotjes
- Allergieen informatie