Allergie informatie: Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 plakken bacon
- 4 fazantenfilets
- 4 plakken ganzenlever
- 250 gram zuurkool
- 1 deciliter ganzenvet
- 1 appel
- 1,5 deciliter wild fond
- 1 kruidnagel
- 5 jeneverbessen
- 1 laurierblaadje
- 1 ui
- 2 lomboks
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,25 theelepel zout
- 0,25 theelepel peper
- het sap van 0,5 citroen
- olie
- 1 eetlepel boter
Meer Recepten
- Ciabatta met parmaham en gorgonzola
Met ciabattabroodje, parmaham, gorgonzola uit Italie
1 portie - 15 minuten
Lunchgerechten - daffodil - Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)
Met parelhoen, tauge en mie uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kaki Dari Anak Domba Dengan Boemboe Halus (Lamsboutspiesen met fijne kruiden)
Met lamsbout, lente-ui en kerstomaatjes uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Italiaanse verfijnde zuppa di Zucchine (courgettesoep)
Met courgette, parmezaanse kaas en kippenbouillon uit Italie
4 porties - 35 minuten
Voorgerechten - daffodil - Kip met curry en verfijnde prei
Met kip, prei en room uit Belgie
4 porties - 1 uur en 35 minuten
Stoofschotels - u672537
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Permainan halus unggas (verfijnde wildgevogelte)
- Allergieen informatie