Allergie informatie: Reefilet met ganzenlever en portsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram reefilet per persoon
- ronde broodsneetjes
- blok foie gras
- saus:
- porto
- kalfsfond + wildfonds
- gedroogde wilde paddestoelen (kan ook met verse!)
- garnituur:
- fijne boontjes
- fijne sneetjes gerookt spek
- knolselderij
- puree:
- aardappelen
- peterselie
- peper
- zout
- muskaatnoot (nootmuskaat)
- fijngesnipperde ui
- fijne ronde sneetjes gedroogde worst (bijvoorbeeld chorizo)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reefilet met ganzenlever en portsaus
- Allergieen informatie