Allergie informatie: Reefilet met pompoenpuree en gestoofde spruitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram aardappels
- 4 sneden wit brood
- 4 reefilets
- 150 gram spruiten
- 400 gram pompoen
- 6 eetlepels boter
- 2 eetlepels room
- 75 milliliter melk
- 1 eetlepel cognac
- 4 eetlepels olie
- 200 milliliter wildfond
- 100ml groente bouillon
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- nootmuskaat
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reefilet met pompoenpuree en gestoofde spruitjes
- Allergieen informatie