Allergie informatie: Reepeper met hete bliksem
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram reepoulet
- 200 gram roomboter
- 1 deciliter room
- 200 gram aardappels
- 2 deciliter rode wijn
- 2 deciliter runderbouillon
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 2 appeltjes
- 2 stoofpeertjes
- 3 eetlepels zilveruitjes
- 2 theelepels 5 spicespoeder
- 4 plakken peperkoek
- 2 theelepels kaneel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reepeper met hete bliksem
- Allergieen informatie