Allergie informatie: Wildbouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 - 1000 gram wild met bot (bijv. karkas van een fazant, wilde eend of parelhoen)
- 1 ui
- 1 kleine prei
- 2 stelen bleekselderij
- 1 wortel
- 1 laurierblad
- 2 jeneverbessen
- 1 bouquet garni
- peper
- zout
Meer Recepten
- Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Wildbouillon met bosui en spekjes
Met gerookt ontbijtspek, lenteui en wildfond uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - jacob - Hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel
Met hertfilet, wildbouillon en catharellen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Soepen - keesgroen - Konijn in wildbouillon
Met konijnenbouten, rode wijn en wildbouillon uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Wild - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Wildbouillon
- Allergieen informatie