Allergie informatie: Wintersalade met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram winterpeen
- 1 pastinaak geschild
- 1 kropsla blaadjes gepeld
- 2 rode uien in dunne ringen
- 1 bakje walnoten 60 gram grof gehakt
- 2 eetrijpe avocado's
- 2 limoenen
- 3 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels olijfolie
- 15 gram munt alleen de blaadjes zonder de steel
- 300-350 gram zalmfilet
- 1 brood gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wintersalade met zalm
- Allergieen informatie