Allergie informatie: Zomerse hutspot met piccalillysaus en varkenshaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 varkenshaasjes (500 gram)
- 50 gram roomboter
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes gesnipperd
- 2 uien in halve ringen
- 250 milliliter crème fraîche of room
- 4 eetlepels sterke runderbouillon
- 3 eetlepels piccalilly
- 3 eetlepels wokolie
- 900 gram voorgekookte krieltjes
- 500 gram geschrapte wortelbolletjes
- 2-3 eetlepels zoetzure mini-zilveruitjes
- 200 milliliter groentebouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Zomerse hutspot met piccalillysaus en varkenshaas
- Allergieen informatie