Allergie informatie: Appelchutney met rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 1,5 kilo moesappels
- 150 gram rozijnen, afgespoeld met lauw water
- 6 tenen knoflook
- 3 dikke uien
- 4 deciliter appelazijn
- 1,5 theelepel zout
- 250 gram bruine basterdsuiker
- 1,5 theelepel kaneel
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1,5 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel kruidnagelpoeder
- ca. 7 glazen (jam)-potten met schroefdeksel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Jam en marmelade
- Appelchutney met rozijnen
- Allergieen informatie