Allergie informatie: Perziken-tomatenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 1600 gram perziken (ik had Hollandse uit eigen tuin)
- ca. 800 gram trostomaten
- ca. 100 gram sjalotjes, fijngesneden (schoon gewicht)
- 1 dikke rode ui, fijngesneden
- 2 appels, in stukjes (voor beter binding)
- 500 gram lichtgele basterdsuiker
- 2 volle theelepels (Indiase) kerriepoeder (wereldwinkel)
- 1,5 laurierblad
- 3 stukjes pijpkaneel van ca. 4 cm.
- 2 theelepeltjes zout
- 3 deciliter inmaakazijn
- 4 eetlepels appelazijn
- 1,5 theelepeltje kruidnagelpoeder
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Jam en marmelade
- Perziken-tomatenchutney
- Allergieen informatie