Allergie informatie: Vijgen-vijgenjam
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 2 potjes jam:
- 500 gram schoongemaakte vijgen
- 500 gram schoongemaakte cactusvijgen
- 250 gram gelei-suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eetlepels citroensap
Meer Recepten
- Salade van eendenborst en vijgen
Met eendenborst, vijgen en bramenjam uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - irispons - Turkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveld - Vijgen met warme geitenkaas
Met geitenkaas, honing en vijgen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop
Met geitenkaasje, peer en perensiroop uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Warm - ingeroosje - Gevulde vijgen met geitencamembert
Met vijgen, geitencamembert en vlierbessengelei uit Nederland
10 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Jam en marmelade
- Vijgen-vijgenjam
- Allergieen informatie