Allergie informatie: Ansjovis kaasstengels
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 pakje bladerdeeg
- 0,5 blikje ansjovisfilets
- handje zwarte olijven zonder pit
- 2 eetlepels tomatentapenade
- 2 eetlepels parmezaan, geraspt
- snufje cayennepeper
Meer Recepten
- Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tomaatjes met knoflook en ansjovis
Met tomaten, knoflook en ansjovis uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Ovenschotels - ma-griet - Gevulde aardappeltjes met ansjovisfilets en bacon
Met aardappel, bacon en ansjovis uit Frankrijk
6 porties - 1 uur
Bijgerechten - bigeric - Citroentje mozzarella
Met citroen, mozzarella en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Amuses - nikart - Insalata di arance (sinaasappelsalade)
Met sinaasappels, pijpuitjes en ansjovis uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - toineke
- Home
- Recept
- Kinderen
- Feestjes en verjaardags hapjes
- Ansjovis kaasstengels
- Allergieen informatie