Allergie informatie: Pannenkoeken zonder koemelk en eieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bakmeel (zelfrijzend)
- koolzuurhoudend bronwater naar behoefte
- 0,5 theelepel zout
- eetlepel suiker
- 0,7 liter rijstmelk (of sojamelk)
- 1 zakje vanillesuiker
- olijfolie
Meer Recepten
- Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Meloen-citrusjam
Met galiameloen, citroen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok