Allergie informatie: Drie-in-de-pan
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 zelfrijzend bakmeel of 200 gram bloem en 6 gram bakpoeder
- 2 deciliter koude melk en 1 ei of 2,5 deciliter koude melk
- 3 gram zout
- 100 gram krenten en rozijnen of 1 of 2 appels
- boter of olie
Meer Recepten
- Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Maaltijdsoep
Met bruien bonen, varkesschouder, buikspek uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - bevert
- Home
- Recept
- Kinderen
- Tussendoortjes
- Drie-in-de-pan
- Allergieen informatie