Allergie informatie: Chocolade muffins
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 125 gram donkere basterdsuiker
- 4 eetlepels cacaopoeder
- mespuntje zout
- 100 gram pure chocolade (70% cacao), in kleine stukjes
- 1 ei
- 225 milliliter melk
- 75 gram boter, gesmolten
- extra:
- muffinplaat met 12 holletjes, ingevet of met papiertjes bedekt
Meer Recepten
- Tennisbal
Met muffins, suikerpasta en decoreerstift uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - coverse - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Koekjes
- Chocolade muffins
- Allergieen informatie