Allergie informatie: Kaaskoekjes met komijnekaas
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 25-30 koekjes:
- 150 gram zelfrijzende bakmeel
- 2 eidooiers
- 2 snufjes zout
- 1 theelepel suiker
- 4 eetlepel melk (0,05 deciliter)
- 40 gram geraspte komijnekaas
- 35 gram geraspte kaas
- 10 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Koekjes
- Kaaskoekjes met komijnekaas
- Allergieen informatie