Allergie informatie: Kerstkransjes (2)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bloem
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 120 gram boter of margarine
- 100 gram basterdsuiker
- 0,5 ei
- 2 gram zout
- 0,5 ei om te bestrijken
- 50 gram amandelen of 30 gram amandelen en 20 gram suiker
Meer Recepten
- Kerstkransjes (1)
Met eiwit, poedersuiker en vanillesuiker uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koekjes - samjuul - Kerstkransjes
Met bloem, basterdsuiker en roomboter uit Nederland
4 porties - 1 uur
Koekjes - peterstam - Kerstkransjes
Met bloem, suiker en geschaafde amandelen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Taart en gebak - lekker_koken - Kerstkransjes met gember
Met bakmeel, suiker, gember uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Koekjes - samjuul - Kerstkransjes
Met boter, basterdsuiker en bloem uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Kerst - henny57
- Home
- Recept
- Koekjes
- Kerstkransjes (2)
- Allergieen informatie