Allergie informatie: Kokos/cranberry-boterkoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 375 gram bloem
- 300 gram witte basterdsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 300 gram roomboter
- 1 ei
- 2 eetlepel melk
- zout
- 30 gram gemalen kokos + wat extra
- 5 eetlepels gedroogde cranberries
- halve (garneer)amandeltjes
Meer Recepten
- Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Mango-kokossmoothie
Met mango, kokosmelk en rode peper uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Dendeng Ragi 2
Met rundvlees, laos, knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Koekjes
- Kokos/cranberry-boterkoekjes
- Allergieen informatie