Allergie informatie: Kue kering coklat (gestoomde koekjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- Bruine laag:
- 100 gram kristalsuiker
- 75 gram bloem
- 70 gram boter
- 80 gram pure chocolade
- 3 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 theelepels chocoladepasta (koepoe-koepoe)
- zout
- Witte laag:
- 200 gram verse roomkaas
- 150 gram bloem
- 100 gram boter
- 80 gram suiker
- 50 gram witte chocolade
- 4 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
Meer Recepten
- Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - IJs met kletskoppen
Met kaneelijs en kletskoppe uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - Gulsahan - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha
- Home
- Recept
- Koekjes
- Kue kering coklat (gestoomde koekjes)
- Allergieen informatie