Allergie informatie: Roze bloem koekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4,5 milligram rozenblaadjes
- 6 eetlepels eetbare bloempjes
- 4 eetlepels suiker
- 4 eetlepels bloem
- 1 mespunt zeezout
- 3 theelepels peper
- 3 theelepels kaneel
- 50/55 gram boter of margarine
- 0,5 liter water of 0,5 liter melk
- 21 donuts
Meer Recepten
- Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - IJs met kletskoppen
Met kaneelijs en kletskoppe uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - Gulsahan - Bosvruchtencocktail
Met bosvruchtensorbetijs, prossecco en wodka uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Citroenijs met munt
Met citroenijs, koekjes en munt uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Tapas - ninokil - Ananas-limoensorbet
Met ananas, limoenen en suiker uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Koekjes
- Roze bloem koekjes
- Allergieen informatie