Allergie informatie: Aardappel-sjalotten-omelet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 aardappelen
- 3 sjalotjes
- 6 eieren
- 2 eetlepels melk
- voor de vulling:
- 125 milliliter groene olijven
- 1 eetlepels kappertjes
- 1 blikje tonijn
- 60 milliliter citroensap
- 2 eetlepels peterselie
- citroenschijfjes
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Aardappel-sjalotten-omelet
- Allergieen informatie