Allergie informatie: Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram gehakte walnoten
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 eetlepel grove mosterd
- 4 eetlepel sinaasappelsap
- 8 eetlepel olijfilie extra vierge
- 2 blikken artisjokharten (à 400 gram) uitgelekt
- 300 gram beenham in dunnen plakjes
- vijzel of staafmixer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
- Allergieen informatie