Allergie informatie: Boerenbruin met gevulde omelet
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sneetjes boerenbruin of meergranenbrood
- 100 gram bacon, iets dikker gesneden
- 6 eieren
- 75 milliliter melk
- versgemalen peper
- 25 gram boter
- 2 bosuitjes in smalle ringen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Boerenbruin met gevulde omelet
- Allergieen informatie