Allergie informatie: Chocolade pindakaas (broodbeleg)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gepelde pinda's zonder zout
- 1 volle eetlepel cacao
- 2 eetlepels poedersuiker
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Ham-kaasrolletjes
Met ham vleeswaren en kaas broodbeleg uit Nederland
12 porties - 5 minuten
Hapjes - mirandavana - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Chocolade taart met Chia zaad
Met chia zaden, dadels en kokosmeel uit Nederland
8 taarten - 7 uur
Raw food - Leoietje
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Chocolade pindakaas (broodbeleg)
- Allergieen informatie