Allergie informatie: Empanada met gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- Empanada deeg:
- 500 gram bloem
- 200 gram boter
- 150 milliliter koud water
- 2 eieren
- zout
- ronde uitsteekvorm van ongeveer 15 centimeter (schoteltje, bakje)
- Empanada vulling:
- 500 gram rundergehakt
- 2 theelepels komijn
- 1 theelepel chilipoeder
- 2 theelepel kaneel
- 4 handjes witte rozijnen
- 100 gram winterwortel
- 0,5 zakje peterselie
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 eieren
- peper
- zout
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Empanada met gehakt
- Allergieen informatie