Allergie informatie: Filopakketjes met zalm, feta en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram feta, verkruimeld
- 250 gram ricotta
- 150 gram gerookte zalm, in blokjes
- 2 eetlepels fijngesneden verse dille
- 2 eetlepels bieslook, geknipt
- peper
- zout
- 12 vellen filodeeg
- 100 gram gesmolten boter + extra voor het invetten
- 4 eetlepels gedroogd broodkruim
- 6 theelepels venkelzaad
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Filopakketjes met zalm, feta en dille
- Allergieen informatie