Allergie informatie: Gevulde harde bollen met gerookte makreel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gerookte makreel
- 5 lente-uitjes fijngehakt (beetje achterhouden voor garnering)
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel yoghurt
- 2 hardgekookte eieren, grof gehakt
- 1 flinke appel in stukjes
- zout en (vers) gemalen peper
- 1 tomaat, in kleine stukjes
- 4 harde bollen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Gevulde harde bollen met gerookte makreel
- Allergieen informatie