Allergie informatie: Gevulde kalfsfricandeau
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kalfsfricandeau
- 1 ei
- zout
- 200 gram kalfsgehakt
- 2 eetlepels paneermeel
- 0,5 theelepel kaneel
- 4 gedroogde abrikozen
- 50 gram boter
- zakje gemengde sla
- verse abrikozen
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Gevulde kalfsfricandeau
- Allergieen informatie