Allergie informatie: Groene salade met bacon en cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 teentje knoflook, uitgeperst
- 3 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
- zwarte peper
- 6 plakken bakbacon
- 150 gram ongezoute cashewnoten
- 2 avocado's
- 1 zak veldsla (75 gram)
- 1 zak rucola (75 gram)
- afsluitbare koelkastbakjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Groene salade met bacon en cashewnoten
- Allergieen informatie