Allergie informatie: Huisgemaakte kalfspaté
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kalfslever
- 500 gram kalfsgehakt
- 150 gram bacon, in repen
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, in dunne plakjes
- 200 milliliter kruidige rode wijn (Pinot noir bijvoorbeeld)
- 2 theelepels pepers, ingekookt in jus d'orange
- Italiaanse kruiden
- 3 blaadjes laurier
- peper
- zout
- drupje worcestersaus
Meer Recepten
- Huisgemaakte vanille-suiker
Met suiker en vanillestokje uit Nederland
20 porties - 5 minuten
Taart en gebak - azuro - Huisgemaakte Dimsum
Met gehakt, filodeeg en waterkastanje uit China
4 porties - 30 minuten
Hapjes - brenniepennie - Huisgemaakte Atjar
Met groenten naar keuze, rode peper en natuurazijn uit Nederland
20 porties - 20 minuten
Groentegerechten - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Huisgemaakte kalfspaté
- Allergieen informatie