Allergie informatie: Kaasschnitzel met geroosterde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 schaaltjes cherrytrostomaten
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 400 gram leerdammer kaas, plat stuk
- 1 zakje verse basilicum
- 4 plakken coburgerham
- 4 eetlepels bloem
- 2 eieren
- 8 eetlepels paneermeel
- zout
- peper
- lage ovenschaal
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Kaasschnitzel met geroosterde tomaten
- Allergieen informatie