Allergie informatie: Kerrie & koriander scone
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het deeg:
- 250 gram bloem
- 1 eetlepel bakpoeder
- 1 theelepel kristalsuiker
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 takjes koriander fijngehakt
- 50 gram harde boter
- ½ deciliter melk
- voor de vulling:
- 1 rode peper fijngehakt
- 1 geraspte wortel
- 20 gram spekjes uitgebakken
- 1,5 deciliter clotted cream (of 75 gram mascarpone en 0,75 deciliter crème fraîche of room)
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Basmatirijst
Met basmatirijst en koriande uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533 - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Spruitjes met kerrie en cashewnoten
Met spruitjes, kerrie en cashewenoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Kerrie & koriander scone
- Allergieen informatie