Allergie informatie: Lauwwarme gemarineerde ossehaas met groene aspergesalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram champignons, grof gehakt
- 200 gram ossehaas
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 2 deciliter extra virgine olijfolie
- 1 sjalotje, fijngehakt
- 10 groene asperges
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- halve limoenschil, geraspt
- 50 gram parmazaanse kaas
- 1 grote bos basilicum
- peper, zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Lauwwarme gemarineerde ossehaas met groene aspergesalade
- Allergieen informatie