Allergie informatie: Pannekoek met gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- halve liter melk
- 2 á 3 eieren
- 75 gram gesmolten boter (of olie)
- zout
- vulling:
- sla naar keuze
- pakje boursin (tuinkruiden/knoflook)
- 4 eetlepels creme faiche
- 200 gram gerookte zalm
- 2 lente-uitjes, in ringetjes
- peper
- zout
- bieslook, geknipt
- extra boter om te bakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Pannekoek met gerookte zalm
- Allergieen informatie