Allergie informatie: Pannenkoekenrolletjes met hamvulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- zout
- peper
- 175 gram bloem + 1 eetlepel
- 300 milliliter melk
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 400 gram spinazie (diepvries)
- nootmuskaat
- 1 eetlepel roomboter
- 75 gram roomkaas
- 8 plakken gekookte ham
- 50 gram belegen kaas (stuk)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Pannenkoekenrolletjes met hamvulling
- Allergieen informatie