Allergie informatie: Pasteitjes met paddestoelenragoût
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram paddestoelen (champignons, cantharellen en/of shiitake)
- 1 ui
- 25 gram boter
- 100 gram ontbijtspek, in blokjes
- 1 theelepel tijm
- 2 eetlepels bloem
- 3 deciliter kruidenbouillon (van een tablet)
- 1/ deciliter rode port
- 4 pasteibakjes
- 2 deciliter yoghurt op kamertemperatuur
- 2 theelepels worcestersaus
- zout, (versgemalen peper)
- 1 eetlepel gesnipperde peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Pasteitjes met paddestoelenragoût
- Allergieen informatie