Allergie informatie: Pizzadeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 200 milliliter melk (kamertemperatuur)
- 50 milliliter water (kamertemperatuur)
- 30 gram gist
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel suiker
- 2 theelepels zout
Meer Recepten
- Groentenpizza
Met mix voor pizzadeeg, groentenmix en ham uit Italie
4 porties - 20 minuten
Hartige taarten - ingeborgk - Knapperige feta broodjes
Met pizzadeeg, zwarte olijven en feta uit Italie
8 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Baconbroodjes aan een spies
Met pizzadeeg, bacon en rozemarijn uit Nederland
10 porties - 25 minuten
BBQ - bettyvandijk - Pizzarolletjes met parmaham voor buffet
Met pizzadeeg, tomaten en parmezaanse kaas uit Nederland
10 porties - 35 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Gevulde maantjes
Met pizzadeeg, rundergehakt en tomaten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - lucyvader
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Pizzadeeg
- Allergieen informatie