Allergie informatie: Roggebrood met port salut
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- enkele slablaadjes
- 1 kleine ui
- 2-3 zoetzure augurken (circa 60 gram)
- 0,5 bakje tuinkers
- 0,5 bosje bieslook
- 125 gram mayonaise
- 75 milliliter crème fraiche
- zout
- peper
- 8 plakken roggebrood
- 400 gram port salut, in dunne plakken
- alfalfa en rode bessen om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Roggebrood met port salut
- Allergieen informatie