Allergie informatie: Runderburgers met komkommersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 675 gram mager rundergehakt
- 1 klein uitje, gesnipperd
- 8 gedroogde abrikozenhelften, fijngehakt.
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 25 gram fijn, droog broodkruim
- 2 eetlepels milde kerriepoeder
- 1 ei
- zout en versgemalen peper
- 4 pitabroodjes, opgewarmd en in tweeën gesneden
- gemengde groene salade
- voor de komkommersaus:
- 0,5 komkommer, geschild en geraspt
- 3 deciliter yoghurt
- 2 eetlepels verse munt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Runderburgers met komkommersaus
- Allergieen informatie