Allergie informatie: Italiaanse bol
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 2 eetlepels tomaten of olijven tapenade
- 4 plakken salami of rauwe ham
- 2 tomaten in dunne plakjes of geroosterde paprika's in reepjes
- 100 gram gorgonzola of geschaafde Parmezaanse kaas
- rucola, iets kleiner gesneden
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Sandwiches
- Italiaanse bol
- Allergieen informatie