Allergie informatie: Serranoham met ananas en roquefort
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dikke sneden boerenbrood
- 4 schijven verse ananas of uit blik, uitgelekt
- 4 a 8 plakken serranoham
- 2 (of meer) eetlepels olijfolie (extra vergine)
- 1 theelepel (donker)bruine basterdsuiker
- circa 120 gram roquefort of andere blauwschimmelkaas
- klein handjevol pijnboompitten
- extra nodig:
- een grillpan
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Serranoham met ananas en roquefort
- Allergieen informatie