Allergie informatie: Stokbrood met kip en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 3-4 eetlepels paneermeel
- zout en peper
- 350 gram kipfilet
- 1-2 eetlepels olie
- 200 gram roomkaas (naturel)
- 2 theelepels mosterd
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 50 gram rucola
- 3 tomaten
- 1 stokbrood (ca. 300 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Stokbrood met kip en rucola
- Allergieen informatie