Allergie informatie: Tomaten-salamipizza
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 0,5 blokje gist (21 gram)
- 250 gram + een beetje bloem
- zout
- 3 eetlepels olie
- bakpapier
- voor de vulling:
- 150 gram gezeefde tomaten
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 150 gram mini mozzarellabolletjes
- 150 gram kerstomaatjes
- 50-75 gram salami (plakken)
- 1 eetlepel olie
- verse tijm
- 150 gram gezeefde tomaten
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Tomaten-salamipizza
- Allergieen informatie