Allergie informatie: Warm gevuld stokbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 volkoren stokbrood
- 1 eetlepel olijfolie
- 350 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- snufje zout
- 1 paprika (rood in stukjes)
- 1 theelepel versgemalen peper
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel paprikapoeder
- extra nodig:
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Veganistisch gehakt voor op de boterham
Met rijstwafels, tomatenpuree en uien uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Veganistisch - Micha1 - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Broodje shoarma (broodje warm vlees)
Met shoarmavlees, pitabroodjes en ijsbergsla uit Griekenland
4 porties - 1 uur
BBQ - Hanni1990
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Warm gevuld stokbrood
- Allergieen informatie