Allergie informatie: Zalmbroodjes de luxe
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 brunchbroodjes (afbakbroodjes)
- 1 citroen
- 125 milliliter creme fraiche
- 2 eetlepels mayonaise met citroen (pot)
- 100 gram gerookte zalmfilet in reepjes
- 2 theelepels kappertjes grofgehakt
- 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
Meer Recepten
- Rommelkruit de luxe
Met zwarte peper, nootmuskaat en kruidnagelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jaccor - Broodje garnalen
Met garnalen, broodjes en sla uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Broodgerechten - harwoon - Tomatensoep volgens mijn familie's recept
Met tomatensap, bruine suiker en gemberwortel uit Nederland
8 porties - 15 minuten
Soepen - erikjan - Maaltijdsalade met kip, appel en bleekselderij
Met bleekselderij, kipfilet en appel uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Maaltijdsalades - breemer - Luxe aardappelsalade
Met krieltjes, sla en eieren uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsalades - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Zalmbroodjes de luxe
- Allergieen informatie