Allergie informatie: Zalmforel met asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram asperges
- 2 deciliter droge witte wijn
- 2 deciliter water
- 1 takje peterselie
- 1 schijfje citroen
- zout
- peper
- 500 gram zalmforel (schoongemaakt)
- 4 sneetjes wit brood
- boter voor brood
- 3 theelepels Dyonmosterd
- 1 0,25 deciliter mayonaise
- 1 0,25 deciliter biogarde yoghurt
- dillegroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Zalmforel met asperges
- Allergieen informatie