Allergie informatie: Zalmtartaartje met groene salade
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het zalmtartaartje:
- 500 gram gerookte zalmsnippers
- 2 bosuitjes, fijngesneden
- 0,5 bos dille, fijngehakt
- 0,5 bos dragon, fijngehakt
- 10 augurkjes, in stukjes
- 6 eetlepels mayonaise
- voor de dressing:
- 225 milliliter witte wijnazijn
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 6 eetlepels honing
- 1 theelepel mosterd
- peper
- 525 milliliter zonnebloemolie
- voor de mierikswortelmayonaise;
- 8 eetlepels mayonaise
- 4 theelepels mierikswortel
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Zalmtartaartje met groene salade
- Allergieen informatie